Spartan Gear Bodyweight Instructor -ohjaajakoulutus

Osallistuin Spartan Gear Bodyweight Instructor -ohjaajakoulutukseen Turussa 11. - 12.6. Ohjaajakoulutuksen teema oli kehonpainoharjoittelu, joka on suuri mielenkiinnon kohde itselleni. Käyn tässä artikkelissa läpi kokemuksiani koulutuksesta.

Ohjaajakoulutuksen kouluttajina toimivat Antti Nurmi ja Eveliina Tistelgren. Molempien kouluttajien kokemus ja tietämys kehonpainoharjoittelusta on vähintääkin vakuuttavaa. Lisäksi molemmat kouluttajat osasivat puhua asioista selkokiellä. Kovinkaan moni esitetty kysymys ei jäänyt ilman vastusta koulutuksen aikana.

Koulutuksen sisältö oli monipuolinen ja loogisesti rakennettu. Liikkeitä käytiin läpi helpommasta vaikeampaan. Koulutuksessa kerrottiin ja näytettiin myös ns. progressioliikkeitä haastavimpiin liikkeisiin. Esimerkkinä käsilläseisonta ja leuanveto, joita puitiiin teoriassa ja käytännössä erittäin kattavasti. 

Koulutuspäivät olivat kestoltaan noin 8 tuntia ja suuri osa ajasta meni uusia asioita opeteltaessa. Keho ja mieli olivat koulutusviikonlopun jälkeen uupuneet, mutta samaan aikaan koin oloni tyytyväiseksi ja motivoituneeksi. Opin viikonlopun aikana useita asioita, joita voin käyttää omien asiakkaiden kanssa ja omassa harjoittelussani.  

Voin suositella Spartan Gear Bodyweight Instructor -ohjaajakoulutusta lämpimästi kaikille, jotka haluavat kehittää tietämystään kehonpainoharjoittelusta. Mitä todennäkösimmin lähdet koulutuksesta useiden uusien oppien kanssa kotiin.

Tutustu Spartan Gearin ohjaajakoulutuksiin TÄSTÄ

Seuraa Spartan Gearia sosiaalisessa mediassa

Instagram (@spartangear.fi)

Facebook (Spartan Gear)